Meteoroloji’den peş peşe uyarılar

Meteoroloji’den peş peşe uyarılar
A+
A-

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, günlük hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Buna göre; Türkiye genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, İç Ege, Batı Akdeniz’in iç kesimleri, Doğu Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu Anadolu ile Gaziantep, Kilis, Adıyaman, Batman ve Siirt çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Hakkâri çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

BAYRAMIN BİRİNCİ GÜNÜ (21 NİSAN 2023 CUMA)

Marmara, İç Ege, Batı Akdeniz’in iç kesimleri, Doğu Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu Anadolu (Elâzığ hariç) ile Diyarbakır’ın kuzey ve doğusu, Batman ve Şırnak çevrelerinde yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Doğu Anadolu’nun güneydoğusunda yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

BAYRAMIN İKİNCİ GÜNÜ (22 NİSAN 2023 CUMARTESİ)

Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara’nın güneyi, İç Ege, Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu (Niğde ve Karaman hariç), Karadeniz (Zonguldak, Bartın ve Düzce hariç) ve Doğu Anadolu’nun kuzey ve batısı ile Hatay, Siirt ve Bitlis çevrelerinde yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BAYRAMIN ÜÇÜNCÜ GÜNÜ (23 NİSAN 2023 PAZAR)

İç Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz’in iç kesimleri, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu Bölgesi ile Güneydoğu Anadolu’nun kuzey kesimleri ile Hatay, Osmaniye ve Kahramanmaraş çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

21 NİSAN 2023 CUMA GÜNÜ

1-005.jpg

22 NİSAN 2023 CUMARTESİ GÜNÜ

1-006.jpg

23 NİSAN 2023 PAZAR GÜNÜ

1-007.jpg

24 NİSAN 2023 PAZARTESİ GÜNÜ

1-008.jpg

25 NİSAN 2023 SALI GÜNÜ

1-009.jpg

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.